Jag gör skillnad!

Jag är uppvuxen i en företagarfamilj och jobbade för mina föräldrar i deras spel-, glass- och godisbutiker under hela min uppväxt. Efter studenten läste jag till idrott- och friskvårdspedagog och jobbade under 12 år som idrottsutvecklare för SISU Idrottsutbildarna & Västsvenska Idrottsförbundet. Januari 2012 påbörjade jag en ny episod i mitt yrkesliv genom en tjänst som projektkoordinator/VD för Ljungskile Företagarförening och Uddevalla Näringsliv. Jag arrangerade medlemsaktiviteter, drev fokusgrupper, var moderator på frukostmöten, konferencier på galor och projektledare för Uddevalla Idrottsgala, Uddevalla Näringslivsgala och Bohusbiennalen.

Men…..drömmen om att driva eget har alltid funnits där och sedan september 2016 gör jag det som jag verkligen brinner för och tror på i mitt företag Jessica Barck makes a difference AB. Jag erbjuder tjänster som moderator, konferencier och process- och projektledning.

Jag har också förmånen att ha några förtroendeuppdrag, bl.a. är jag styrelseledamot i Coop Väst. Intresset för styrelsearbete är stort och därför utbildade jag mig till Certifierad styrelseledamot via Styrelseakademin Västsverige våren 2019

Min familj och vänner är oerhört viktiga för mig, även träning och hälsa är betydelsefulla faktorer i mitt liv. Jag lever med min man Joakim och våra barn Wilma 17 år och Oscar 13 år i Ljungskile. Jag samlar energi genom att vara med min familj eller att ta en löprunda längs havet eller i skogen. Jag är även en aktiv idrottsmamma och fyller även mina vardagkvällar och helger med barnens aktiviteter som just nu är fotboll, golf och dans.

Mina kärnvärden är personligt – passionerat – engagerat och jag skulle säga att det genomsyrar allt jag tar mig för såväl privat som i mitt yrkesliv.

Kontakt

Telefon: 0737-77 56 47

Mail: jessica@jessicabarck.se

Sociala Medier