Konferencier

Konferencier i Fyrbodal med omnejd
Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan & Stenungsund

Jag har under de senaste åren varit programledare vid flertalet idrotts- och näringslivsgalor, modevisningar och idrottsevenemang. Som konferencier bidrar jag till att skapa ett mervärde för gäster, artister, medverkande och givetvis för dig som arrangör. Under eventet är jag den sammanhållande länken – som konferencier ser jag till att tiderna hålls, gäster/artister känner sig bekväma på scenen och att publiken trivs.

Jag är väl förberedd och det är avgörande för att kunna ge dig en proffsig leverans som garanterat gör skillnad. Skapande av manus utifrån program/körschema, förberedande samtal med gäster/artister och ev. genrep ingår givetvis i mitt uppdrag. Du kan vara trygg med att jag har koll på läget, vilket innebär att jag också är spontan och flexibel när det behövs – dyker något plötsligt upp kan du lita på att jag tar itu med det! Med mig får du en konferencier som är autentisk, lika engagerad och strukturerad som personlig.

Oavsett om ditt evenemang är i Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Stenungsund eller en annan stad i Fyrbodal så går jag alltid “all in” när jag tar mig an ett uppdrag.

Låt mig som konferencier göra skillnad hos er!

”Tanums kommun bjöd 16 november 2018 in näringslivet i Tanum till en allra första gala. Eftersom vi tidigare anlitat Jessica att moderera vår Näringslivsdag, vilket hon gjort alldeles lysande, bokade vi in henne som konferencier till galan. Även detta uppdrag utförde Jessica på bästa sätt, i allt från att vara behjälplig och komma med tips och råd under planeringen till en helproffsig leverans under kvällen. Jessica har en förmåga att vara påläst och ha full kontroll över programmet, och samtidigt låta spontan. Hon är en suverän samarbetspartner både bakom och på scenen.

Näringslivsgalan blev en kväll fylld av glitter och glamour, och den blev väldigt uppskattad av våra företagare. Till en stor del kan vi tacka Jessica för detta. Det blir en Näringslivsgala i Tanum även 2019, och som konferencier har vi självklart bokat Jessica igen. Tusen tack Jessica för din hjälp!”

Elisabeth Jonsson & Elenor Olofsson, Näringslivsutvecklare Tanums kommun

Kontakt

Telefon: 0737-77 56 47

Mail: jessica@jessicabarck.se

Sociala Medier