Moderator

Moderator för uppdrag i Fyrbodal – Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan & Stenungsund – Västra Götaland

Jag som moderator är bryggan mellan dig som arrangör och deltagarna. Jag leder ditt event från start till mål – jag inleder på ett personligt sätt, presenterar och välkomnar scenens gäster, ställer intressanta frågor, bidrar med ett utifrånperspektiv och håller den röda tråden. Som moderator är det viktigt att alla känner sig trygga på scenen, därför tar jag personligen kontakt med respektive talare både via mail och telefon i god tid innan. 

När du anlitar mig som moderator kan du vara trygg, jag är lika påläst och noggrann med förberedelserna som spontan och flexibel när så behövs. Jag skriver manus utifrån programmet och läser in mig på temat – för mig är ett grundligt förarbete en självklarhet.

Mitt geografiska område är i nuläget Fyrbodal och Västra Götaland, så om eventet gäller städer som Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan eller Stenungsund är det till mig du ska vända dig. Givetvis är jag inte främmande för att även ta mig an uppdrag på nya spännande platser i Sverige.

Få en moderator som gör skillnad!

 

 

”Vi tackar för ett gott samarbete! Med Jessica som moderator har jag som beställare varit så trygg och lugn och säker på hög kvalitet vid varje enskild leverans. Det är även så värt att ha en inläst och grundlig moderator i förarbetet, som också är en aktiv del av att ta fram programmet. Tack Jessica, vi anlitar dig gärna igen!”

Linda Söderlund, Projektledare Företagarna Västra Götaland

Kontakt

Telefon: 0737-77 56 47

Mail: jessica@jessicabarck.se

Sociala Medier