Referenser

punkt ”Tanums kommun bjöd 16 november 2018 in näringslivet i Tanum till en allra första gala. Eftersom vi tidigare anlitat Jessica att moderera vår Näringslivsdag, vilket hon gjort alldeles lysande, bokade vi in henne som konferencier till galan.
Även detta uppdrag utförde Jessica på bästa sätt, i allt från att vara behjälplig och komma med tips och råd under planeringen till en helproffsig leverans under kvällen. Jessica har en förmåga att vara påläst och ha full kontroll över programmet, och samtidigt låta spontan. Hon är en suverän samarbetspartner både bakom och på scenen.

Näringslivsgalan blev en kväll fylld av glitter och glamour, och den blev väldigt uppskattad av våra företagare. Till en stor del kan vi tacka Jessica för detta. Det blir en Näringslivsgala i Tanum även 2019, och som konferencier har vi självklart bokat Jessica igen. Tusen tack Jessica för din hjälp!”
Elisabeth Jonsson & Elenor Olofsson, Näringslivsutvecklare Tanums kommun

 

punkt ”Vi tackar för ett gott samarbete! Med Jessica som moderator har jag som beställare varit så trygg och lugn och säker på hög kvalitet vid varje enskild leverans. Det är även så värt att ha en inläst och grundlig moderator i förarbetet, som också är en aktiv del av att ta fram programmet. Tack Jessica, vi anlitar dig gärna igen!”
Linda Söderlund, projektledare Företagarna Västra Götaland

punkt”Jessica fick uppdraget att vara moderator för vår Näringslivsdag i Tanum, en dag då företagare möter kommunala tjänstemän och politiker. I år var formatet lite nytt och större, även alla elever i årskurs 9 var inbjudna för att skapa samverkan mellan skola och näringsliv. Totalt samlades runt 230 personer.

Jessica genomförde uppdraget med bravur! Hon var mycket påläst, positiv, kunnig, noggrann och lätt att samarbeta med. Vi ger Jessica våra allra bästa rekommendationer, och anlitar gärna henne igen!

Tack Jessica!”
Elisabeth Jonsson, Näringslivsutvecklare Tanums kommun

punkt ”Jessica, tack för din insats när du var moderator för samtalet mellan Mark Isitt och Liberalerna!
Professionellt, gjort med glädje och precision.”
Claes Dahlgren, Liberalerna Uddevalla

punkt ”Med en fantastisk, medryckande glädje och energi lyckas Jessica Barck balansera det svåra jobbet att både fånga och hålla publiken samt inbjudna föreläsare i ett högt tempo, med ett engagemang som är enastående!”
Pernilla Irewährn, Chef Sveriges Byggindustrier Uddevalla

punkt ”En tidig novembermorgon skulle vi få företagare att tänka lösningsorienterat och visionärt kring en levande och attraktiv kommun. Jessica levererade precis den energi och struktur som behövdes för att vi på kort tid skulle kunna komma många och stora kliv framåt i arbetet. Hon parerade uppseglade konflikter och fick deltagarna i workshopen att lägga bort egenintressen och istället tänka helhet. Vi tvingades alla, under Jessicas ledning, att vara fokuserade på våra möjligheter och svagheter. Allt för att komma fram till en uttömmande nulägesanalys men framförallt fokusera på var vi vill vara! Utan Jessica hade vi inte varit där vi är idag med vårt arbete för en levande och attraktiv kommun, året om!”
Anna Aldegren, Näringslivsstrateg Tjörns kommun

punkt ”Jessica är en fantastisk driven person, som har varit mycket lätt att samverka med. Jessicas styrka är att kunna hantera större samlingar, både som moderator och konferencier, och där skapa en framåtsyftande dialog”
Anders Brunberg, chef på Tillväxtavdelningen Uddevalla kommun.

punkt ”Stort engagemang, trygghet och personlig utstrålning är de egenskaper som främst utmärker Jessica oavsett om hon har rollen som moderator, konferencier eller projektledare”
Joachim Lindroth, fd VD Kynningsrud Prefab AB

punkt ”Det jag gillar med dig är din energi, som du lyckas balansera till ett seriöst, kunnigt och förtroendeingivande sätt. Det är inte alla förunnat att förmedla energi på det sättet. Många har energin men lyckas in med förtroendet. Du har kombon vilket jag tycker är unikt och jag hoppas att du kommer röra om i många styrelserum, för där kommer du vara en väldigt värdefull tillgång för många företag”
Pontus Roos, fd. marknadschef Svensk Fastighetsförmedling – numera Fogarolli och West Work

punkt ”För att hålla ihop en gala, seminarium och vid varje tillfälle då många personer skall känna delaktighet krävs; tydlighet, personlig utstrålning, improvisationsförmåga och humor. Det har Jessica!”
Erland Holmdahl, Ordförande Ljungskile SK

punkt ”Pålitlig – har jag bett Jessica om något så fixar hon det och tar fullt ansvar såväl före, under som efter.
Snabb – i tanke och handling – och det görs med kvalitet hela vägen
Envis – på ett bra sätt – hon har förmåga att hänga i och aldrig ge sig, men på ett positivt och ödmjukt sätt Bra nätverksbyggare – socialt kompetent och relationsbyggare med ett nätverk som är brett och djupt
Positiv – i alla lägen trots svårigheter ibland – det gör mig glad och energifylld”
Conny Ringblom, kontorschef SEB Uddevalla